Mot et nytt religionsfag i Kirgisistan?

Publisert:

Denne uken har Oslosenteret vært i Kirgisistan for å fortsette arbeidet med en pilot til et nytt religionsfag i landet.

Evaluering av piloten til religionsfaget.
Evaluering av piloten til religionsfaget.
Evaluering av piloten til religionsfaget.

 

Denne uken organiserte Utdanningsdepartementet og Den statlige kommisjonen for religiøse saker i Kirgisistan en evaluering av piloten til et nytt religionsfag i landet. Følg linken for mer informasjon om arbeidet vi gjør i Kirgisistan.

Ti lærere fra samtlige regioner i landet deltok og ga verdifulle innspill til prosessen rundt det nye religionsfaget som har pågått siden September i fjor. Etter evalueringen ga eksperter, akademikere og religiøse ledere ytterligere innspill til det nye faget.

 

Gå tilbake til liste