OSLOSENTERET SØKER NYE STUDENTPRAKTIKANTER FOR HØSTSEMESTERET 2017

Publisert:

Oslosenteret har samarbeidsavtaler med masterprogrammene på PECOS, Teologisk Fakultet og IKOS ved Universitetet i Oslo, og søker i den forbindelse nye studentpraktikanter for høstsemesteret 2017. Vårt arbeid er spesielt rettet inn mot demokratistøtte og utvikling av ansvarlig lederskap, styrking av menneskerettigheter, inkludert barns rettigheter.  Vi fokuserer på land som Kenya, Somalia, Sør-Sudan, Nepal, Myanmar/Burma, Ukraina og Kirgisistan (mer informasjon finnes på oslocenter.no).

Vi er spesielt interessert i studenter som skal skrive sin masteroppgave på tema innen demokratiutvikling eller menneskerettigheter, relatert til de geografiske områdene Oslosenteret arbeider med.

Vi kan tilby et faglig spennende arbeidsmiljø, kollegaer med bred og internasjonal erfaring, et unikt nettverk innen demokratistøtte og utfordrende oppgaver direkte knyttet til senterets arbeid. Det gis 10 studentpoeng for et semester på Oslosenteret og studentene får tilgang til sin egen kontorplass med pc. En studentplass på Oslosenteret forutsetter to dagers obligatorisk tilstedeværelse på senteret i uken. Studentene har varierte og selvstendige oppgaver knyttet opp til senterets ulike prosjekter.

Søknadsfristen er onsdag 21. juni 2017. Intervjuer vil finne sted i uke 26. Oppstart er 21. august 2017. Aktuelle søkere må beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig. For mer informasjon, ta kontakt med Anne Hushagen, Anne.Hushagen@oslocenter.no eller telefon 91 56 45 80. Sjekk også vår webside www.oslocenter.no

Velkommen til å levere søknad!

 

 

Gå tilbake til liste